INFORMACIJE O BENDU NA INSTAGRAM I FACEBOOK STRANICI BENDA !

Uskoro!

Za aktuelne informacije o radu benda posetite facebook ili instagram stranicu benda.

Čvrge na majskoj GET ON THE STAGE top listi !

logoget

Dragi naši Čvrgomani i Čvrgomanke, fanzin „Get on the stage“ napravio je top listu za maj 2016. i na nju uvrstio našu novu pesmu „Manifest“!!! Svi bendovi sa liste su dobri, ali Vi ipak dajte svoj glasić nama, baš kao što stoji u tekstu pesme „Manifest“, hahaha!

 

Glasaj OVDE

Čvrge u emisiji „BUNT“ na RTS 2 !

Dragi Čvrgomani, napravljena je mala prezentacija našeg dosadašnjeg rada, planova, opažanja o mnogim stvarima! Ne propustite – ČVRGE NA RTS 2 (prva epizoda)! U izdanju emisije „Bunt“ na RTS 2, predstavljen je rad „Čvrga“. Ovo je prvo emitovanje spotova benda na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, te smo jako srećni. Pogledajte prilog o nama za koji su zaslužne Branka Glavonjić i Sonja Kovačev, koje ovom prilikom pozdravljamo i puno im se zahvaljujemo!Vole Vas Vaše Čvrge!

 

Glasajte za nas!

Glasajte za naš singl kako bi on postao singl godine! Hvala!
Čvrge -MOJ GRAD

Čvrge u Nišu!

Dragi naši Čvrgomani, ovako je bilo u Nišu!!! Lepe uspomene smo poneli i iz Soko Banje!!! Hvala portalu Balkanrock i Ivani Božić na propraćenom događaju, a mi ćemo uskoro objaviti i fotke napravljene tokom ovog nezaboravnog vikenda! Ostajte nam buckasti, srećni i zajebantski raspoloženi! Sledeća stanica – Banja Luka!!!

 

Pročitajte više OVDE!

Najava koncerta u Domu Omladine VRŠAC!

Dom Omladine Vršca, U okviru manifestacije „Zimovanje u Domu 2″, organizuje koncert požarevačkog ska/punk benda Čvrge. Koncert se održava u petak 20. novembra, od 22 časa, a ulaz je 100 dinara.

Pročitaj više.

Čvrge prate tehnološki razvoj.

Zahvaljujemo se gospodinu Predragu Jovanoviću i celoj ekipi emisije „Druga strana računara“ koja se emituje na Radio Beogradu 202, na opuštenom čavrljanju o bendu, elektronskoj muzici, kompjuterizaciji, daljim planovima…

 

Pročitajte intervju, dragi naši Čvrgomani!!!

IZVEŠTAJ SA NASTUPA U GORNJEM MILANOVCU

6 DA

SKA SE VRATIO U GRAAAAAAAAAAD!!!

Pročitajte više OVDE!!!

Dragi Čvrgomani, u prilici ste da pročitate recenziju našeg singla pisanu perom Baneta Loknera!

Čvrge su ekipa iz Požarevca, kontinuirano aktivna poslednjih nekoliko godina na srpskoj underground sceni. Njihov izraz se oslanja na postulate ska stila kojeg uzimaju kao osnovu, dodajući mu u izvođačkoj formi punk i rock elemente. Tekstovi su angažovano-zabavni, a sličan “tretman” u muzičkoj postavci imaju vokalna melodičnost i sviračka dimenzija.
KLIKNI ZA CEO TEKST!

Intervju za RASTOK FEST!

Dragi nasi, zelimo da pohvalimo organizaciju Rastok Festa i da naglasimo da su ovi ljudi sjajni domacini! Preporucujemo svim bendovima da pokusaju da se nadju na bini ovog festivala! Sa sobom smo poneli najpozitivnije utiske i stekli puno dobrih prijatelja! Uskoro stizu fotke sa festivala i izvestaj sa svirke!!! Budite nam dobro raspolozeni kao i uvek! Cmok i cvrg!

KLIKNI ZA ČITANJE INTERVJUA.